Zakenreis

Zakenreisverzekering

Uw bedrijf uitstekend verzekerd tegen schade tijdens zakenreizen van medewerkers. Scherpe premie en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

Met de zakenreisverzekering gerust op pad

Gaat u of één van uw werknemers wel eens op een business trip? Vergeet dan niet om een zakenreisverzekering af te sluiten. Velen realiseren zich niet dat een particuliere reisverzekering niet uitkeert als er iets misgaat als u zakelijk reist!

Daarnaast hebben businessreizen vaak een grotere financieel belang en dus ook een groter financieel risico. Met een zakenreisverzekering weet u zich hiertegen verzekerd. Ook als u of uw medewerker plotseling moet terugkeren en er iemand anders in de plaats moet afreizen.

Zakelijke reisverzekering op maat

U kunt uw zakenreisverzekering zo eenvoudig of uitgebreid maken als u zelf wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld medische kosten meeverzekeren. Of u sluit de zakenreisverzekering af voor reisgezelschappen van meerdere personen. Wilt u weten wat voor de beste oplossing is? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met ons.

Voordelen van de zakenreisverzekering

  • Uitgebreide dekking van kosten als gevolg van schade tijdens zakelijke reizen.
  • Op maat uit te breiden met bijvoorbeeld een annuleringsverzekering.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw zakelijke reisverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vragen over uw zakenreisverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 015 2576066.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw zakenreisverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag