Over Polisdesk HypotheekCompleet

Beste klant,

Polisdesk HypotheekCompleet is een onafhankelijk middelgroot assurantiekantoor, gevestigd in Delft en Naaldwijk. Wij werken samen met diverse verzekeraars, volmachten en geldverstrekkers. Ons kantoor adviseert zowel particulieren, ZZP’ers en het midden- en kleinbedrijf op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financieringen.

Polisdesk HypotheekCompleet onderscheidt zich door persoonlijk contact en aandacht voor klanten. Als Polisdesk HypotheekCompleet zien wij het als onze verantwoordelijkheid een passend advies te kunnen geven voor uw persoonlijke situatie voor nu en later. Polisdesk HypotheekCompleet biedt u een onafhankelijk advies, wij zijn niet gebonden aan verzekeraars, banken en of andere aanbieders in de financiële sector.

Hoe werken wij

U kunt met ons op kantoor of bij u thuis een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Onze adviseur neemt met u de mogelijkheden door, kijkt naar de zaken welke uw wenst te verzekeren en het risico wat u zelf wilt dragen. Wij nemen u een stukje zorg uit handen, een telefoontje of email en wij pakken het voor u op. Polisdesk HypotheekCompleet kent geen bandjes en wachtrijen, wij staan u direct te woord. Wij zien ons vak als mensenwerk, het gaat erom dat wij u helpen met het juiste advies en benodigde hulp die u mag verwachten van een financiële dienstverlener.

Maak persoonlijk kennis bij ons op kantoor of bij u thuis, graag tot ziens!  

Met vriendelijke groeten,
Polisdesk HypotheekCompleet

Stel ons gerust uw vraag