Ondernemer voor pand

Pensioen ondernemer

Slim geld opzij zetten voor later waarbij u maximaal profiteert van fiscale mogelijkheden. Flexibel en passend bij uw situatie. 

Vraag offerte aan

Pensioen ondernemer

Natuurlijk bent u als zelfstandige vooral bezig met uw bedrijf en niet met uw pensioen. Toch is het verstandig om er nu alvast over na te denken. Door gebruik te maken van fiscale regelingen, spaart de fiscus flink met u mee voor uw 'pensioen zelfstandige'!

Pensioenopbouw is voor veel ondernemers geen overbodige luxe. Lang niet elk bedrijf wordt snel verkocht, lang niet elke klantportefeuille brengt de marktwaarde op. Door met een pensioenverzekering nu al te sparen voor later kunt u een prima pensioen opbouwen. En doordat de overheid belastingvoordelen biedt, is dat voordeliger dan u denkt.

Pensioen ondernemer: hoeveel heeft u nodig?

Hoeveel pensioen u straks echt nodig hebt, hangt af van veel factoren. Heeft u een eigen huis en komt dat voor uw pensioen vrij? Heeft u nog inwonende kinderen die straks misschien gaan studeren? Hoeveel verwacht u aan uw bedrijf over te houden? Wij zetten uw financiƫn van later graag voor u op een rij. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken van het pensioen zelfstandige

  • Maakt gebruik van fiscale voordelen voor het pensioen ondenemer.
  • Flexibele pensioenverzekering: kies zelf voor beleggen of sparen voor later.
  • Pensioenverzekering is tussentijds aan te passen aan uw wensen en situatie.
  • Uw pensioenverzekering wordt op maat voor u samengesteld.
  • Wij adviseren u en vergelijken de beste aanbiedingen uit de markt.

Vragen over uw ondernemerspensioen? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 015 2576066.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag